Onze top 3 voor 2022
Nummer 1
Op nummer 1 blijft ons ambachtelijke schepijs staan. Of u nu een ijssalon, restaurant, hotel, snackbar, camping of zwembad hebt, ons ambachtelijke schepijs is op vele manieren te gebruiken. Zo kunnen uw gasten genieten van het heerlijkste ijs tijdens hun verblijf bij u.
Nummer 2
Op nummer 2 staan onze prachtige pièce desserts (in de volksmond ook wel mono of 1-persoons desserts genoemd). Deze luxe patisserie specialiteiten behoeven weinig tot geen handelingen om uw gasten te verrassen met de hoogste kwaliteit dessert van een constant niveau. Zo helpen wij u graag mee om in deze tijd de druk op de keukens te verlichten en uw gasten te geven waar ze recht op hebben: Kwaliteit, beleving, sensatie.
Nummer 3
Onze nummer 3 is een nieuwkomer, ons nu al beroemde salongebak. High cakes die in de smaken en uitstraling van deze tijd zijn gemaakt. Van een cheesecake tot een heerlijke red velvet taart, kortom voor ieder wat wils.
De taarten krijgt u voorgesneden aangeleverd en kunnen per punt worden ontdooid, zo heeft u geen derving en gegarandeerde winst op een punt gebak bij de koffie of een lekker stukje cheesecake als dessert.